изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:35 EEST
СДС депутат се отказа от политиката, не е номиниран за водач на листа    
Политика

СДС депутатът Иван Георгиев Иванов обяви в петък в Монтана, че се отказва от активната политика и от следващ депутатски мандат. Той допълни, че решението му е лично и че 15 години в политиката са му достатъчни. Иванов е бил два мандата общински съветник и два мандата народен представител.



Научих от медиите за решението на Иванов, коментира пред Mediapool говорителят на СДС Николай Младенов, който е на обиколка в Добрич. Младенов отрече вероятността то да е резултат от факта, че Иванов няма да води синята листа и няма вероятност да попадне в следващия парламент. Николай Младенов обаче заяви, че няма да се опитва да убеждава колегата си да не се отказва, тъй като би уважил личните му мотиви.

Младенов отрече и появилите се сред сините депутати слухове, че вместо тях водачи на листите на СДС ще станат част от кметовете на партията – на Монтана Златко Живков, на Видин Иван Ценов, на Плевен Найден Зеленогорски, на Велико Търново Румен Рашев, както и на Русе Елеонора Николова. Окончателното решение за водачите на листите ще бъде взето на заседанието на Националния съвет на партията идния вторник, обясни Младенов.

За по-малко от месец това е второто оповестено решение за напускане на СДС. На 22 март 7-членното ръководство на СДС-Сливен подаде оставка заради несъгласие с определения за водач на листата Ергин Емин. Тогава говорителят Николай Младенов също коментира, че няма официално решение Емин да оглави местната листа.  http://mediapool.bg/

 


Сходни връзки

СДС депутат се отказа от политиката, не е номиниран за водач на листа | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди