изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:54 EEST
Инициативен комитет начело с Волен Сидеров учреди политическа партия “Атака”    
Политика София. Инициативен комитет начело с Волен Сидеров учреди политическа партия “Атака”, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Учредителният сбор поставя началото на едно организирано пробългарско движение. То ще реализира всички идеи, които проповядвам от години – патриотизъм и национализъм, каза Волен Сидеров.
Целите на “Атака” са стимулиране на българското национално достойнство и даване на патриотичен пример. “Атака” е не за либерализъм, а за консерватизъм, на основата на българските традиции. Една от целите на партията е стимулирането на българското производство, допълни Сидеров.
На учредителното събрание за лидер на “Атака” е избран Волен Сидеров, негови заместници са Антон Сираков и Димитър Стоянов. Избран е и устав на партията.
Управителният съвет, който националистите наричат Сбор, ще бъде в 7-членен състав. Партия “Атака” ще участва в предстоящите избори самостоятелно или в коалиция от неучаствали досега в избори партии под ръководството на Сидеров.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Инициативен комитет начело с Волен Сидеров учреди политическа партия “Атака” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди