изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:26 EEST
ЩЕ ПРАЩАМЕ КАРТИЧКИ НА ДЕПУТАТИ СРЕЩУ НАРЕДБАТА ЗА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО    
ПолитикаОбщинската организация на "Новото време" в Добрич обявява конкурс за детска рисунка "Галерия на таралежите"

Поредната стъпка предприема "Новото време" за оказване на натиск за промяна на Закона за здравето и по-конкретно - на Наредбата за условията и реда, при които се допуска по изключение тютюнопушене. Това стана ясно на вчерашната пресконференция на общинската организация на "Новото време", посветена на откриването на офиса на партията в Добрич. На нея присъстваха председателят Веселина Георгиева, зам.-председателят Желчо Петров и членовете на ОбС на "Новото време" в Добрич Митко Събев и Росен Нейчев.
Те съобщиха, че по идея на браншовици партията е изготвила картички, които ще бъдат изпращани до народните представители в подкрепа на законопроекта на "Новото време". Картичката е в тираж от 200 000 и основната част от разходите по издаването й се поема от Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Тя ще бъде изпращана до депутатите от собственици и управители на заведения, от персонала, както и от заинтересовани лица. Желчо Петров обясни, че по този начин "Новото време" припомня необходимостта от провеждането на обществен диалог по темата. Митко Събев обяви конкурс за детска рисунка на тема "Галерия на таралежите", който е местна инициатива. В конкурса могат да участват деца на възраст от 3 до 15 години, в три възрастови групи. Рисунки ще се приемат от днес до 20 май в офиса на "Новото време" в Добрич. Творбите ще бъдат оценявани от жури, председателствано от художника Митко Събев. Резултатите ще бъдат обявени на 23 май, най-добрите рисунки ще бъдат подредени в изложба, а авторите им ще получат награди.
На 22 април ще се проведе общинска конференция на "Новото време" в Добрич, на която ще бъдат номинирани кандидатите за народни представители на партията. Те ще бъдат утвърдени на конгрес на "Новото време" на 7 и 8 май в София.

 


Сходни връзки

ЩЕ ПРАЩАМЕ КАРТИЧКИ НА ДЕПУТАТИ СРЕЩУ НАРЕДБАТА ЗА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЩЕ ПРАЩАМЕ КАРТИЧКИ НА ДЕПУТАТИ СРЕЩУ НАРЕДБАТА ЗА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Автор: Anonymous да 2005-04-18 @ 22:18 EEST
Не разбрах Тапалежите имат ли нещо общо с тютюнопушенето и картичките Ако е да дали е нормално и морално да се използват децата за това

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди