изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:06 EEST
ЩЕ ИМА ЛИ СТРАСТИ ОКОЛО ФЕСТА "МЕЖДУНАРОДНИ МЕДИЙНИ СЪБИТИЯ"?    
Любопитно"Албена 2005" обещава нови правила за радиофестивала "Сребърна вълна"


Нови правила обяви организационният комитет на радиофестивала, провеждан в рамките на най-мащабния медиен форум в страната - "Международни медийни събития", пише в. "Банкеръ". По традиция той се провежда в началото на юни в курортния комплекс "Албена". И тази година Албена ще е домакин на проявите. Надпреварата между радиостанциите ще бъде пета поред и според директора й Еми Барух основните промени в регламента ще са в начина, по който ще се съставя журито. През годините радиофестивалът се оформи като един от най-оспорваните, като няколко негови издания бяха съпътствани от скандали и откази от участие на вече записали се станции. Според Барух задължително за поканените в журито ще бъде те да не са представители на радиостанциите, участници в конкурсната програма, както и да бъдат експерти в области, свързани с радиобизнеса и творческия труд на журналистите. Е. Барух е заявила още, че след приключване на конкурса ще бъде направен независим одит на резултатите. Организаторите се надяват промяната в регламента да доведе до ясно разграничаване на различните състезателни категории и от там - до обективен, професионален и задълбочен анализ и оценка на програмите.
През тази година фестивалът "Международни медийни събития" ще се състои между 1 и 5 юни. Както досега, той се организира от фондация "Телевизионен свят" с президент френския продуцент Патрик Сандрен и председател Георги Кузмов. Освен радиоконкурс, фестивалът включва още награди за телевизионни програми, новинарски емисии, преса и ИНТЕРНЕТ-форум. В рамките му се провеждат и няколко семинара, един от които е по въпроси, свързани със сътрудничеството между финансови институции и медии.
 


Сходни връзки

ЩЕ ИМА ЛИ СТРАСТИ ОКОЛО ФЕСТА "МЕЖДУНАРОДНИ МЕДИЙНИ СЪБИТИЯ"? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди