изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:18 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 АПРИЛ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 19 АПРИЛ



ОВЕН - Хубав старт за седмицата. Ще сте в добро настроение и изпълнени с нови идеи. Ще ви изненадат приятно с предложение да пътувате или да научите нещо, а може би просто с една мила дума.
ТЕЛЕЦ - Още от сутринта може да се опитат да ви ядосат, но не си разваляйте по такъв елементарен начин настроението за през седмицата. Вечерта ще ви предложи интересни забавления.
БЛИЗНАЦИ - Започвате деня в добро настроение и изпълнени с ентусиазъм. Опитайте да задържите това усещане по-дълго, защото ще има ситуации, в които ще ви е трудно да се сдържите и да не избухнете.
РАК - Още днес ще ви се наложи да плащате разни сметки, хубавото е, че имате с какво. Вечерта или следобед бъдете готови за неочаквани посещения или обаждания.
ЛЪВ - Ако можете да си го позволите прекарайте времето сами и се погрижете за себе си. Днес ще се чувствате малко изтощени, така че не е грехота, ако хапнете повечко. Имате нужда от почивка.
ДЕВА - Започнете делово деня, без дълги закуски и празни разговори на чаша кафе. Планирайте ангажиментите си за през седмицата, но така че да има възможност да вмъкнете неочакваните задачи.
ВЕЗНИ - Започвате деня с големи амбиции и сигурно ще успеете да ги превърнете в реалност. Ще сте доста проницателни и това изключително ще ви помогне в действията. Поемете инициативата.
СКОРПИОН - Активно започвате този ден. Днес ще се наложи да се срещнете с доста хора или поне да проведете множество телефонни разговори. Не се претоварвайте със задачи.
СТРЕЛЕЦ - Сутринта ще се чувствате дейни и заредени със сили. Не прахосвайте енергията си в безсмислени разговори, защото още преди края на деня ще ви се наложи да поработите сериозно.
КОЗИРОГ - Започвате деня в много добро настроение и с желание да сложите всичко по местата. Независимо, че ще се разсейвате с досадни телефонни разговори, ще успеете да отхвърлите доста работа.
ВОДОЛЕЙ - Малко нервно започвате деня. Електронна ви поща вероятно е препълнена със спам. Днес не е удачно да ходите по инстанции и да уреждате административни въпроси. Бъдете по-приветливи с околните.
РИБИ - Бихте могли да осъществите значими и дълготрайни контакти, при това не само в делови план. Ставате по-възприемчиви към чуждото мнение, а това ще ви направи и по-желани събеседници.

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

2013 - Годината на Черната Водна Змия

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди