изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:10 EEST
МЕГАДЕРБИ ВЪВ ВАРНА    
СпортПрезидентът на ХК "Локомотив Надин" Румяна Радушева заяви, че днес предстои много труден мач на "железничарите" срещу Спартак /Вн/. Дербито ще се играе в зала "Конгресна" в ДКС от 17 часа. "Чака ни тежък мач срещу "Спартак". Надявам се да постигнем успех. Освен този двубой ни очакват още и мачовете с "Пирин", "Асти 91" Хасково, "Левски", "Осъм" и "Добруджа"", коментира Радушева на пресконференция на хандбалния "Локомотив Надин".

Президентът на ХК "Локомотив Надин" Румяна Радушева заяви, че днес предстои много труден мач на "железничарите" срещу Спартак /Вн/. Дербито ще се играе в зала "Конгресна" в ДКС от 17 часа. "Чака ни тежък мач срещу "Спартак". Надявам се да постигнем успех. Освен този двубой ни очакват още и мачовете с "Пирин", "Асти 91" Хасково, "Левски", "Осъм" и "Добруджа"", коментира Радушева на пресконференция на хандбалния "Локомотив Надин".
"Излизаме единствено и само за победа срещу "Спартак". Не трябва обаче в никакъв случай да подценяваме съперника. Не мисля, че загубата на "Спартак" от "Пирин" Гоце Делчев ще даде негативно отражение върху представянето им срещу нас. Тук става въпрос за дерби" - сигурен е вратарят на "Локомотив Надин" Иван Иванов, който е добричлия.
Длъжни сме да завършим на първо място в класирането преди плейофите, което ще ни осигури повече домакинства. Надявам се да успеем да се възползваме от проблемите, които имат в "Спартак". Сигурен съм, че ще постигнем успех" - уверен е капитанът на Локото Станимир Казаков.
Наставникът на "железничарите" Александър Коваленко заяви на пресконференция, че неговият тим е подготвен за предстоящото дерби. "Готови сме. Ще се справим. Запознати сме с играта на Спартак. Наблюдавахме ги в мача с "Пирин" Гоце Делчев. Вярно е, че в тима са привлечени нови състезатели. Като цяло обаче отборът е запазил стила си на игра" - коментира Коваленко.
Треньорът на "Спартак" Пенко Златев ще гледа от трибуните дербито с "Локомотив Надин". Селекционерът е наказан заради ексцесиите по време на домакинството срещу Пирин Гоце Делчев. НДТ
 


Сходни връзки

МЕГАДЕРБИ ВЪВ ВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди