изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:13 EEST
С КРЪГЛА МАСА "ХОБИСКЛУБ" ОТБЕЛЯЗВА ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРА С ЕС    
ОбществоС кръгла маса за установяване степента на информираност на хората с увреждания по процеса на евроинтеграция сдружение "Хобисклуб" в Добрич ще отбележи подписването на договора за присъединяването ни към ЕС на 25 април.

Това е една от дейностите, които са предвидени при реализацията на проекта "Хората с увреждане в процеса на евроинтеграция", по който започва да работи неправителствената организация. Както НДТ писа, очаква се проектът да бъде финансиран от дирекция "Комуникационни стратегии" към Министерството на външните работи. За участие в кръглата маса ще бъдат поканени лидери на НПО на и за хора с увреждания от областта.  Реализацията на проекта предвижда още провеждането на разяснителни беседи, издаването на вестник "Хобисклуб", спортни прояви, състезания, семинари. Проектът ще стартира днес със среща с представители на организация на слепо-глухите във Варна, които ще представят конкретните придобивки за хората с увреждания в европейски държави Италия, Австрия и Финландия.

 


Сходни връзки

С КРЪГЛА МАСА "ХОБИСКЛУБ" ОТБЕЛЯЗВА ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРА С ЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди