изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:36 EEST
ОТНОВО НИ ПРИКАНВАТ ДА ОТКАЖЕМ ЦИГАРИТЕ    
ЗдравеИ тази година ще се проведе кампанията "Спри и спечели", чиято цел е редовни пушачи да откажат цигарите и да не пушат поне в рамките на месец. Тя ще е от 1 до 31 май.

Организатори са екипът на програма "СИНДИ", Отдел за здравето към РИОКОЗ и община Добрич. Въпреки че кампанията е добре известна сред добричлии, от инспекцията припомнят регламента. О 1 април ще бъдат попълвани регистрационни формуляри за участие. Мераклиите трябва да са навършили 18 години и да са били активни пушачи през последните 12 месеца.  От 1 май участниците трябва да спрат да пушат и това да продължи до 31 май - Световния ден за борба с тютюнопушенето. Издържалите на изкушението да запалят цигара през месеца ще участват в тегленето на жребий.
Декларации за участие могат да се получат в РИОКОЗ-Добрич, отдел "Опазване на общественото здраве" и в общината. С тях участниците поемат задължението за пълен отказ от тютюнопушенето през периода. Посочват се и двама свидетели, които да потвърдят, че участникът е редовен пушач и е издържал на изпитанието.

 


Сходни връзки

ОТНОВО НИ ПРИКАНВАТ ДА ОТКАЖЕМ ЦИГАРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди