изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:43 EEST
СВЕТОСЛАВ НЕДЕВ ПРОПУСНА ПЪРВИТЕ ТРЕНИРОВКИ    
СпортХандбалистите на "Добруджа", които постигнаха две последователни победи в първенството на "А" група, започнаха подготовката си за следващия шампионатен мач.

Хандбалистите на "Добруджа", които постигнаха две последователни победи в първенството на "А" група, започнаха подготовката си за следващия шампионатен мач. Първите тренировки за седмицата пропусна националът Светослав Недев. В последните минути на срещата с НСА, спечелена от добричлии с 33:22, той почувства болки в коляното и поиска смяна. Талантливият състезател пропусна доста от пролетните мачове на "жълто-зелените" поради травма и без да е напълно възстановен, излезе срещу "студентите". Президентът на добруджанци Георги Андреев, който е същевременно и старши треньор на отбора, сподели, че до два дни ще стане ясно колко сериозна е травмата на състезателя и дали той ще вземе участие в следващия мач. Както вече писахме, в събота нашите хандбалисти гостуват на "Цар Самуил" /Петрич/. Останалите играчи на "Добруджа" са здрави и участват пълноценно в тренировъчния процес. Г. Андреев се надява всички те да пътуват за Петрич и отборът да постигне поредната си победа. 
 


Сходни връзки

СВЕТОСЛАВ НЕДЕВ ПРОПУСНА ПЪРВИТЕ ТРЕНИРОВКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди