изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:48 EET
ТЕНИСИСТИТЕ ОТКРИВАТ СЕЗОНА В ДОБРИЧ    
СпортПървият за тази година турнир по тенис на корт на открито ще се проведе в Добрич. Надпреварата ще бъде за мъже-любители, които ще открият сезона на 30 април на кортовете на тенис-клуб "Добрич" до зала "Добротица". Индивидуалният турнир ще продължи и на 1 май.

Първият за тази година турнир по тенис на корт на открито ще се проведе в Добрич. Надпреварата ще бъде за мъже-любители, които ще открият сезона на 30 април на кортовете на тенис-клуб "Добрич" до зала "Добротица". Индивидуалният турнир ще продължи и на 1 май. Емоции на кортовете ще има и на 2 и 3 май. Първо ще се проведе двойков турнир  за мъже, а след това организаторите ще направят турнир за смесени двойки.  
Турнирите носят точки за клубната ранглиста на "Добрич". Припомняме, че близо 50 души взеха участие във веригата турнири през миналата година. Победител в индивидуалната ранглиста стана Сергей Владов, а най-много точки от двойковите турнири събра Борислав Стоянов, който изпрати успешен сезон. От няколко дни любителите вече водят занимания на открито и се подготвят за първия турнир.
На 24 април ще се състои поредният отборен турнир за деца, организиран от клуб "Добрич". НДТ
 


Сходни връзки

ТЕНИСИСТИТЕ ОТКРИВАТ СЕЗОНА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди