изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:29 EEST
ОПЕЛ УДАРИ ЖЕНА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА    
Ред и сигурност
Пострадалата е настанена за лечение в добричката болница в много тежко състояние. Жената е преподавател в училище "Христо Смирненски"

47-годишна жена е пострадала много тежко вчера при катастрофа рано сутринта, съобщиха от полицията. Произшествието е станало около 7.30 ч. по бул. "Русия" - на кръстовището с улица "Вардар", до бензиностанцията. Жената е ударена от лек автомобил "Опел Кадет", управляван от 42-годишен шофьор. Водачът е правоспособен, с 21 години стаж зад волана. От РДВР казаха, че катастрофата е станала на пешеходна пътека. Опелът е пътувал в посока към автогарата, а жената е тръгнала да пресича отдясно. Според непотвърдена информация, колата се е движила с много висока скорост.
НДТ научи, че пострадалата се казва Татяна Радева Стоилова и е учител в полудневната група в училище "Христо Смирненски" в Добрич. Вчера сутринта тя отивала на работа. Жената е в много тежко състояние, в кома и с опасност за живота. Вследствие на катастрофата е получила фрактури на долните и горните крайници. Според неофициална информация, вчера е била на командно дишане. Татяна Радева има 7-годишен син, който е ученик в ОУ "Христо Смирненски".
 


Сходни връзки

ОПЕЛ УДАРИ ЖЕНА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди