изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:55 EEST
ЧАСТ ОТ КОНТУЗЕНИТЕ ГОТОВИ ДА ИГРАЯТ НА ИНЖЕКЦИИ    
СпортУтре от 15.00 часа в Албена е срещата "Добруджа" - "Шумен" от първенството на "Б" футболна група. От щаба на "жълто-зелените" информираха, че само 13 са здравите футболисти, на които може да разчита старши треньорът Валентин Пейчев.

Утре от 15.00 часа в Албена е срещата "Добруджа" - "Шумен" от първенството на "Б" футболна група. От щаба на "жълто-зелените" информираха, че само 13 са здравите футболисти, на които може да разчита старши треньорът Валентин Пейчев. Част от контузените обаче са заявили, че са готови да играят на инжекции, за да помогнат на отбора да излезе от черната серия. Георги Кичуков, Симеон Симеонов и Ангел Кънчев все още не са възстановени, но са уверили ръководството на тима, че имат голямо желание да помогнат на съотборниците си. Двамата вратари - Карамфил Илчев и Николай Радомиров, също имат оплаквания и едва в последния момент ще се реши кой ще започне титуляр. Минимална е вероятността Дидо Господинов и Атанас Димов, които също лекуват травми, да бъдат в групата за мача. Междувременно стана известно, че халфът Здравко Петров е бил опериран във вторник от херния и със сигурност ще пропусне мачовете до края на сезона. Що се отнася до халфа Венци Желев и защитника Младен Димитров, научихме, че възстановяването им върви добре, но и те няма да се появят на терена до края на първенството.
Останалите двубои от XXIV кръг на "Б" група са: "Локомотив" /ГО/ - "Миньор" /БД/, "Рилски спортист" - "Доростол", "Етър" - "Вихрен", "Академик" /Св/ - "Пирин 1922", Светкавица" - "Конелиано", "Поморие" - "Ботев" /Пд/, "Спартак" /Пл/ - "Черноморец" /Бс/.
 


Сходни връзки

ЧАСТ ОТ КОНТУЗЕНИТЕ ГОТОВИ ДА ИГРАЯТ НА ИНЖЕКЦИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди