изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:23 EEST
ХАНДБАЛИСТИТЕ НИ ИЗЛИЗАТ ЗА ПОБЕДА СРЕЩУ "ЦАР САМУИЛ"    
СпортВ събота хандбалният тим на "Добруджа" гостува на "Цар Самуил" /Петрич/ в среща от XIV кръг на "А" група. Мачът е от 15.30 часа и ще се играе в Благоевград.

В събота хандбалният тим на "Добруджа" гостува на "Цар Самуил" /Петрич/ в среща от XIV кръг на "А" група. Мачът е от 15.30 часа и ще се играе в Благоевград. За Южна България добричлии по всяка вероятност ще потеглят в днес следобед, съобщи за НДТ наставникът на отбора Георги Андреев. Той няма да може да разчита на националът Светослав Недев, който по време на последния двубой с НСА му се обади стара травма. През седмицата Светльо тренираше на облекчен режим, а целият тим е водил двуразови занимания. "Очаква ни много труден мач, но въпреки това отиваме за победа", категоричен бе Георги Андреев.  Във временното класиране "Добруджа" заема четвъртото място, а "Цар Самуил" е подвизава на седма позиция. Дербито на предстоящия кръг е в Гоце Делчев, където местният "Пирин" посреща другият претендент за титлата "Локомотив Надин" /Варна/. В София ще спорят "Железничар" срещу "Осъм" и НСА срещу Левски от гр. Левски.
Вчера двама играчи на столичния "Железничар" са били наказани от Дисциплинарната комисия на Българската федерация по хандбал. Милчо Захариев е лишен от състезателни права за 3 срещи и ще трябва да плати 150 лева глоба. Неговият съотборник Калин Петров е наказан с "предупреждение". Същата санкция е наложена и на треньора Димитър Костенаров.
Междувременно Българската федерация по хандбал обяви конкурс за национални треньори. За отборите при жените и юношите (родени 1986 и 1988 година) срокът за подаване на документи е 5 май. За девойките, родени през 1988 година е 31 август, а за мъже, младежи, юноши и девойки (родени 1990 и 1991 година) е 31 януари 2006 година.
 


Сходни връзки

ХАНДБАЛИСТИТЕ НИ ИЗЛИЗАТ ЗА ПОБЕДА СРЕЩУ "ЦАР САМУИЛ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди