изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:55 EET
КАРАТЕКИТЕ ТРЪГНАХА ЗА СКОПИЕ    
СпортСнощи за Македония отпътуваха седем състезатели на клуб "Самурай". Както вече ви съобщихме те ще участват на Балканиадата за юноши и девойки младша възраст.

Снощи за Македония отпътуваха седем състезатели на клуб "Самурай". Както вече ви съобщихме те ще участват на Балканиадата за юноши и девойки младша възраст. Шампионатът в Скопие започва утре  и в него отличията на полуострова ще си разпределят каратеки, родени през годините 1989, 1990 и 1991. Сред участниците има и седем състезатели от добричкия клуб "Самурай" с треньори Димитър Христов и Ивелин Керанов. Бронзовият медалист от шампионата на полуострова за миналата година Георги Пламенов ще вземе участие при родените състезатели през 1990 година - в категория до 55 кг на дисциплината "кумите".  Групата допълват още Руслан Тодоров, Петя Петрова и Мария Николова, които ще спорят за медалите при родените състезатели през 1989 година. Стефан Илиев, Денислав Петров и Емона Тодорова ще представят страната ни при родените каратеки през 1991 година. Вчера  треньорът на "Самурай" сенсей Димитър Христов, който ще бъде водач на групата съобщи, че в отборното класиране федерацията е оторизирала клуб "Самурай" да се представи от името на България в дисциплината "ката". Тимът е в състав Руслан Тодоров, Стефан Илиев и Денислав Петров.  
 


Сходни връзки

КАРАТЕКИТЕ ТРЪГНАХА ЗА СКОПИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди