изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:27 EEST
"ЗАГОРКА" ПРАВИ ТРИ ТУРНИРА В АЛБЕНА    
СпортСлед 10 години в професионалния тенис "Загорка" протяга ръка и на аматьорите. Вчера от старозагорската пивоварна официално обявиха старта на националната си инициатива в подкрепа на тениса за любители.

След 10 години в професионалния тенис "Загорка" протяга ръка и на аматьорите. Вчера от старозагорската пивоварна официално обявиха старта на националната си инициатива в подкрепа на тениса за любители.
Тя ще обхване повече от 35 турнири за аматьори, които ще се проведат в тенис клубовете из цяла България от 23 април до 2 октомври. В програмата са включени и три турнира на кортовете в Албена. Те са на 18 - 19 юни, 16 - 17 юли и 13 - 14 август. Турнирите из страната са както със своя история и традиции, така и съвсем нови, които се организират за първи път. Сред тях ще има състезания за мъже и за жени - единично и по двойки. "Загорка" ще подкрепя всеки турнир с награди за победителите - тениски, шапки, чорапи, кърпи, топки, а също така и с много бири, за да бъде най-пълно удоволствието от играта, независимо от резултата.
През 2005 година "Загорка" ще подаде ръка и на българските тенис клубове. Тридесет от водещите клубове в страната ще получат безвъзмездно ветроупорни мрежи, чадъри, топки и други необходими принадлежности.
Междувременно в неделя ТК "Добрич" организира отборен турнир за деца, а на 30 април е първият за тази година турнир за любители.
 


Сходни връзки

"ЗАГОРКА" ПРАВИ ТРИ ТУРНИРА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди