изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:30 EEST
Марая Кери се върна на върха в злато    
ЛюбопитноМарая Кери, най-продаваната изпълнителка на 90-те отново стъпи на върха на световните класации.


Новият й албум „The Emancipation Of Mimi” дебютира на първото място в списание „Билборд”. Само на територията на САЩ и само за седем дни от него се купиха близо 404 000 копия - резултат, с който Марая Кери постигна и собствен рекорд в 15-годишната си кариера за най-добре продаван албум през първата седмица.

Освен в Щатите „The Emancipation Of Mimi” дебютира на първо място в Япония, на второ в Канада, на четвърто във Франция и на седмо във Великобритания.

Марая разчиташе този албум да я върне на върха след провалите на предишните й два “Glitter” през 2000 г. и “Charmbracelet” през 2002 г.

Засега всичко е повече от обещаващо - още с появата си пилотния сингъл и клип - „It’s Like That”, в който Марая е облечена в злато дива стана един от най-излъчваните в световния ефир. Видеото, в което участва и братът на Джулия Робъртс Ерик в ролята на милиардер и обожател на Марая е заснето от холивудския режисьор Брет Ратнър („Час пик” и „Червеният дракон”).

В Япония, където по традиция обожават Марая Кери, успехите също са впечатляващи – клипът направи премиерата си пред повече от 81 милиона зрители, а песента е най-излъчваната по японските радиостанции за трета поредна седмица.

В момента певицата е на промо турне в Страната на изгряващото слънце по покана на двете най-гледани тв шоута с обща аудитория надхвърляща 50 млн. души.

„The Emancipation Of Mimi” е десетият студиен албум на Марая Кери.В него тя е автор и ко-продуцент на всички песни, а Антонио „Ел Ей” Рийд съблюдава и консултира целия звукозаписен процес като изпълнителен продуцент. Гост-изпълнители в проекта са Снууп Дог, Нели и Туиста, а характерния си стил са оставили „Дъ Нептюнс”, Кание Уест и Джърмейн Дюпри.

В цялата си кариера досега Марая продала над 150 млн. албума.

Снимка: Вирджиния рекърдс
 


Сходни връзки

Марая Кери се върна на върха в злато | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди