изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:26 EEST
ГАЛЕРИЯТА ОРГАНИЗИРА АТЕЛИЕ "ЦВЕТЕН ВЕНЕЦ"    
КултураТворческо ателие "Цветен венец" организира днес от 10.30 ч.  Художествената галерия в Добрич. Проявата е посветена на Цветница и се организира за трета година съвместно с детски клуб "Мариана".

 В ателието ще вземат участие децата от клуба, които са от двегодишна възраст до второкласници.  Малките творци ще изработват сами разноцветни хартиени цветя в приятната атмосфера на изложба "Цветята", с която галерията отбеляза 200 години от рождението на писателя Ханс Кристиян Андерсен. Готовите цветя ще бъдат оформени във венци, каквито по традиция се сплитат на този празник. Те ще бъдат окачени в експозиционна зала в галерията, за да носят пролетно настроение. Всяко дете ще отнесе със себе си илюстрация по приказката на Андерсен "Цветята на малката Ида" за оцветяване у дома. С тази проява стартира образователната програма на галерията през 2005 г., която се провежда с детския клуб "Мариана". Предстои разработване на поредица от мероприятия и приобщаване на най-малката публика от училища и клубове в града.
 


Сходни връзки

ГАЛЕРИЯТА ОРГАНИЗИРА АТЕЛИЕ "ЦВЕТЕН ВЕНЕЦ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди