изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:18 EEST
ДОБРИЧЛИЙКА ОФОРМИ ЗЕЛЕНА ПЛОЩ В ЦЕНТЪРА    
ОбществоВсеки, който по един или друг повод е минавал по ул. "Независимост" - срещу бившата Руска книжарница, не може да не е забелязал оригинално оформената градинка. Община град Добрич изказва специални благодарности на г-жа Юлиана Петрова Гианти за инициативата и приноса й за художественото озеленяване на тревната площ.

Дамата сама е изявила желание да озелени и поддържа малката градинка пред заведението си за бързи закуски "Юци", съобщиха от пресслужбата на кметството. За целта тя е закупила цветя на стойност около 200 лв., с които работниците от общинско бюджетно предприятие " Устойчиви дейности и проекти" са озеленили и оформили художествено тревната площ. От общината добавиха още, че инициативата е достоен пример за грижовно отношение и обич към града, в който живеем. Същевременно искрено се надяват, че добричката общественост ще оцени подаръка, който й е направен от г-жа Гианти, и ще се отнесе към градинката с нужното уважение към красотата и труда, вложен в нея. Нека броят на подобни красиви кътчета, направени и поддържани от гражданите на Добрич стават все повече. 
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЙКА ОФОРМИ ЗЕЛЕНА ПЛОЩ В ЦЕНТЪРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди