изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:58 EEST
"НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ДЕТСКИТЕ МЕЧТИ В РЕАЛНОСТ"    
НовиниТова заяви кметът на община град Добрич Детелина Николова по време на откриването на ремонтираната сграда на детска ясла 2 "Радост. Гост на събитието бе и извънредният и пълномощен посланик на Япония у нас Н. Пр. Киучиро Фукуи.

Яслата бе обновена с пари на японското правителство

В петък гост на Добрич бе извънредният и пълномощен посланик на Япония у нас Н. Пр. Куичиро Фукуи. Повод за посещението му откриването на обновената сграда на детска ясла 2 "Радост". Забавачницата, заедно с община град Добрич спечели проект  "Инвестиция в бъдещето", който бе финансиран от правителството на Япония. Гости бяха още кметът на Добрич Детелина Николова, членове на екипа, директори на ясли в града, родители. Малчуганите поднесоха китка цвете на всички, след което извиха кръшно хоро. Директорът на детското заведение поздрави всички с добре дошли и по стар български обичай посрещна гостите с хляб и сол. Н.Пр. Фукуи и Д. Николова прерязаха лентата и ливнаха менче с вода. Пред множеството, присъстващо на тържеството посланикът на страната на изгряващото слънце заяви, че по този начин смята, че се поставя един мост между  България и Япония и добави, че искрено се надява взаимоотношенията между двете страни да се задълбочат. Д. Николова в краткото си приветствие към всички изрази радостта от това, че "всички ние сме част от превръщането на детските мечти в реалност".
Проектът бе на стойност над 23 хил. долара, с които бе подменено парокотелното и дограмата на забавачницата.

 


Сходни връзки

"НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ДЕТСКИТЕ МЕЧТИ В РЕАЛНОСТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди