изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:42 EEST
Победната серия на добричките хандбалисти продължава    
Спорт"Цар Самуил" - "Добруджа" 28:35 /9:17/

Продължава успешната серия на хандбалистите на "Добруджа" в първенството на "А" група. След домакинските победи над "Левски" /град Левски/ и НСА възпитаниците на Георги Андреев триумфираха и при гостуването си на коравия тим на "Цар Самуил" в Петрич. До 10-та мин. играта бе равностойна и се водеше гол за гол. След това обаче "жълто-зелените" установиха игрово надмощие и бързо дръпнаха в резултата - в 23-та мин. те вече водеха с 14:5. В края на първото полувреме преднината на добруджанци бе осем гола - 17:9. След подновяването на играта домакините се опитаха да променят изхода на двубоя, но нашите момчета действаха организирано в отбрана и с хубави атаки поддържаха аванса си. Националът Светослав Недев бе с отбора, но не взе участие в срещата. Както вече писахме, той получи контузия миналата седмица в срещата със "студентите" и все още не е готов за игра. Много е вероятно талантливият състезател да пропусне и мача следващата седмица, когато в зала "Русалка" ще гостува столичният "Железничар".
"Добруджа" бе в състав: Гино Богданов, Явор Николов, Илиян Илиев /капитан/, Димитър Пламенов, Христо Стоянов, Борислав Борисов, Димитър Ангелов. По-късно в игра влязоха Илиян Петров и Ренал Шукри.
 


Сходни връзки

Победната серия на добричките хандбалисти продължава | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.35 секунди