изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:02 EEST
Шест златни медала за състезателите на каварненския "Ринг"    
СпортС участието на 115 състезатели от 14 клуба в Каварна се проведе републиканско индивидуално първенство по кикбокс за юноши и девойки младша и старша възраст и за младежи и девойки до 21 години. Отлично се представи отборът на домакините от клуб "Ринг", който спечели шест златни медала.

С участието на 115 състезатели от 14 клуба в Каварна се проведе републиканско индивидуално първенство по кикбокс за юноши и девойки младша и старша възраст и за младежи и девойки до 21 години. Отлично се представи отборът на домакините от клуб "Ринг", който спечели шест златни медала. Най-много отличия възпитаниците на треньора Ердуан Демиров завоюваха в надпреварата при младшата възраст. В кат. до 46 кг Румен Стоянов зае първото място, след като на финала се наложи над съотборника си Енчо Греков. Второто златно отличие за каварненци в тази възрастова група спечели Мартин Йорданов в кат до 57 кг. Той демонстрира завидни умения и с изявите си привлече вниманието на националните селекционери. Като победител триумфира и Цветомир Йорданов при 60-килограмовите. Със злато при девойките младша възраст се окичи племенницата на Ердуан Демиров - Мерал Димирова, която живее  и тренира в Турция. Победителка стана и Светлана Каменова, разбила по категоричен начин конкурентките си в кат. до 56 кг. Шестия златен медал за "Ринг" завоюва Георги Стоянов в кат. до 54 кг при юношите старша възраст. На стълбичката на победителите се качиха още трима състезатели на домакините, които се окичиха с бронзови медали: Данчо Йорданов в кат. до 67 кг при юношите старша възраст, Ивайло Симеонов в кат. до 81 кг при младежите до 21 г. и Митко Чанов в кат. до 63,5 кг при юношите младша възраст.
В комплексното отборно класиране за купа "Добротица" на първо място се нареди  съставът на "Лукойл Иккен" /София/, следван от "Аякс" /Бургас/, "Тангра" /Свиленград/ и каварненснкия "Ринг". 


 

 


Сходни връзки

Шест златни медала за състезателите на каварненския "Ринг" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди