изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:42 EEST
"НЕПОБЕДИМИТЕ" ОТСТОЯВАТ ИМЕТО СИ    
СпортПоредицата великденски турнири, които тенисклуб "Добрич" организира във връзка с най-големия християнски празник, започна с четвъртото издание на отборния шампионат за момичета и момчета. Великолепното време и чудесно подготвените кортове на СК "Простор" създадоха идеална предпоставка за игра.

Поредицата великденски турнири, които тенисклуб "Добрич" организира във връзка с най-големия християнски празник, започна с четвъртото издание на отборния шампионат за момичета и момчета. Великолепното време и чудесно подготвените кортове на СК "Простор" създадоха идеална предпоставка за игра.
В първа предварителна група се оказа доста "напечено", наложи се да се изиграят два допълнителни баража за класиране на финалите. Отборът на "Титаните" преодоля без съпротива "Извънземните", който игра без втората си ракета и така не влезе в час до края на турнира. По-оспорвана беше срещата между отборите на "Непобедимите" и миналогодишния шампион, отбора на "Разбивачите". В много драматичен двубой капитанът на "Непобедимите" Петър Андреев се наложи над първата ракета на "Разбивачите" Ивайло Коев с 2:1 игри, с което изстреля отбора си в борбата за първото място.
Във втора предварителна група отборът на "Камикадзе" нямаше проблеми със съперниците си и, не допускайки загуба, се класира директно за финалния кръг.
Срещата за първото място бе точно копие на финалния мач от третия кръг на първенството, който се проведе през март. "Камикадзе" поведе с 1:0, след като Камен Киров се наложи над Петър Андреев в оспорван тайбрек. Оттук-нататък в двойковите срещи се включиха сестрите Станислава и Ирина Петрови, които с много борбеност и воля за победа буквално обърнаха мача. С краен резултат 2:1 игри "Непобедимите" се бетонираха на върха във временното класиране.
В спор за третото място дебютантите от отбора на "Питбул" победиха миналогодишния шампион, отбора на "Разбивачите" - също в оспорвана среща с 2:1 игри. С добрата си игра "свирепите кучета" направиха сериозна заявка за медали след приключване на първия шампионат през юни.
За петото място се пребориха "Разрушителите", които елиминираха "Титаните" - също в драматичен двубой с 2:1 игри.
Тоталното разочарование на двубоя бе миналогодишният вицешампион, отборът на "Извънземните", който остана последен.
Временна ранглиста след четвъртия кръг изглежда така:
1. "Непобедими" 48 точки
2. "Камикадзе" 44
3. "Разбивачите" 43
4. "Разрушители" 34
5. "Извънземни" 33
6. "Питбул" 26
6. "Титани" 26
8. "Пирин" 15
Следващият турнир от първенството организаторите от тенисклуба са насрочили за 29 май /неделя/.
Тази седмица слага началото и на веригата "Добрич 2005" в изданията за мъже, мъже двойки и смесени двойки, които клубът организира ежегодно. Турнирът за мъже ще започне на 30 април от 9 часа на кортовете на СК "Простор" и ще продължи и през следващия ден. Двойковият турнир за мъже е на 2 май, а атрактивния микс турнир за смесени двойки е с начало 9 часа на 3 май.  Турнирите са открити, не се подават предварителни заявки, желаещите да се включат могат да се запишат в деня на самия турнир. НДТ  
 


Сходни връзки

"НЕПОБЕДИМИТЕ" ОТСТОЯВАТ ИМЕТО СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди