изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:51 EEST
ОБЯВИХА ФОТОКОНКУРС ЗА ДЕЦА И ЮНОШИ    
НовиниМинистерството на културата и туризма, Националният институт за паметници на културата и БНК на ИКОМОС обявиха фотоконкурс за деца и юноши - национален етап от международния конкурс на Съвета на Европа "Паметници на културата".

 Той ще се проведе в рамките на Европейските дни на наследството 2005 г. и Европейската година за демократично гражданство чрез образование. Участниците във фотоконкурса трябва да бъдат на възраст до 23 години. Те могат да се представят с до три цветни или черно-бели снимки на паметници на културата. Срокът за предаване на конкурсните материали на място е 19 ч. на 11 май,  за изпращане по пощата - 9 май. Адресът е: БНК на ИКОМОС, пл. Славейков 11, VI ет., 1000 София. Отличените снимки ще бъдат включени в Каталога и изложбата на международния фотоконкурс, а авторите им ще получат международен диплом от Съвета на Европа и право на участие в церемонията по награждаване на лауреатите през есента на 2005 г. в Страсбург.
 


Сходни връзки

ОБЯВИХА ФОТОКОНКУРС ЗА ДЕЦА И ЮНОШИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди