изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:56 EEST
ЧИТАЛИЩЕТО ПОСВЕЩАВА ГОДИШНИНАТА СИ НА ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРА С ЕС    
КултураПроявите по повод 135-ата годишнина от създаването на НЧ "Йордан Йовков" в Добрич ще преминат под знака на подписването на договора за присъединяването на България към ЕС.

Проявите ще се реализират с подкрепата на Информационната и комуникационна програма на Делегацията на Европейската комисия у нас. Става въпрос за проект, средствата по който са осигурени от ЕК в България и са в размер на 1700 лева. Целта е да се създаде повече празничност по повод подписването на договора и да има по-голямо разясняване относно възможностите пред българина при влизането в ЕС. Читалището се представя като евроинтегрираща институция, обясни секретарят Сашо Серафимов. До края на седмицата се очаква да бъдат получени рекламните и информационни материали - знаменца, шапки, балони и т.н., които ще бъдат раздавани по време на различните прояви. В рамките на честванията са предвидени изложба, дискусия, спектакъл и концерти.
 


Сходни връзки

ЧИТАЛИЩЕТО ПОСВЕЩАВА ГОДИШНИНАТА СИ НА ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРА С ЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди