изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:50 EEST
ЗАПОЧВА РЕМОНТЪТ НА БУЛЕВАРДИТЕ В ДОБРИЧ    
НовиниОт трети май до трети юни поради извършване на ремонтни работи по булевардите в Добрич се въвежда временна организация на движение, съобщиха от пресслужбата на община град Добрич.

Движението ще бъде променено по бул."25-ти септември" в участъка от околовръстен път ІІ-29 до бул. "Трети март" и по бул."Трети март" в участъка от бул."25-ти септември" до бул. "Добричка епопея". Тези пътни артерии ще бъдат изцяло преасфалтирани, като през това време движението ще бъде пренасочвано в едната от лентите на пътищата и ще бъде двупосочно. Ще има промяна и в маршрутите на тролейбусния транспорт, както следва: При преасфалтиране  на ляво платно / покрай Градски парк и Летен театър/ - тролейбус № 124 няма да се движи; тролейбус № 123 ще се движи на интервал 30 минути;тролейбус № 170 ще се движи от ж.к. "Балик " до АПК през ж.к. "Дружба " 2 и 3, на връщане ще бъде с маршрут: АПК, гара Юг, пл. "Тракийски", ж.к. "Дружба", ж.к. "Добротица". При преасфалтиране на дясно платно /покрай Туристическа спалня и Полицията/ - тролейбус № 103 няма да се движи; тролейбус № 123 няма да се движи; тролейбус №124 ще се движи на интервал 30 минути; тролейбус № 170 ще се движи по маршрут ж.к. "Добротица", ж.к. "Дружба", пл. "Тракийски, гара Юг, АПК, и обратно по стария маршрут при следното разписание: тръгване от ж.к. "Добротица" - 6.45 часа, 7.15 часа, 7.55 часа и 15.55 часа.  
Общината предварително се извинява на водачите на МПС за създадените временни затруднения за движение, като се надява да проявят разбиране.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧВА РЕМОНТЪТ НА БУЛЕВАРДИТЕ В ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗАПОЧВА РЕМОНТЪТ НА БУЛЕВАРДИТЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2005-04-29 @ 22:43 EEST
nai nakraq zapochva...da vidim !!!inache e ujas

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.51 секунди