изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:13 EET
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!    
ПразнициВъзлюбени в Господа братя и сестри, скъпи съграждани и читатели на "Нова добруджанска трибуна", от сърце Ви поздравявам с Христовото Възкресение и Ви желае непресъхваща духовна радост!

Радваме се, защото празнуваме великата победа на живота над смъртта, на доброто над злото! Човешката реч е немощна да изрази величието, силата и красотата на този светъл празник. Затова не напразно е наречен ПРАЗНИК НА ПРАЗНИЦИТЕ, ТЪРЖЕСТВО НА ТЪРЖЕСТВАТА.
Многократно през тази нощ, а и през дните чак до Възкресение Господне, този древнохристиянски пасхален поздрав ще огласява храмовете и домовете в нашата Родина!
Христос вазкресе! - Това ще рече: Христос е истински Бог, който има живот в Себе си и може да положи душата Си за човеците и пак да я приеме!
Христос вазкресе! - Следователно: силата на Ада е разрушена! Църквата пее: "Слязал си, Христе, в преизподнята и си съкрушил вечните заворки, които държеха окованите!"
 


Сходни връзки

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Автор: Anonymous да 2005-05-01 @ 21:55 EEST
Yes Hi is a Lord!But it is the time now to do something better for this world.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди