изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:45 EEST
НА БИЗНЕС-ЗАКУСКА ТПП - ДОБРИЧ И ЕИЦ BG809 ПРЕДСТАВИХА WW.INFODESK.DOBRICH.NET    
Новини

Търговско промишлена палата Добрич и Евро-инфо център BG809 представи интернет сайт за консултации за политиката на България и Европейския съюз към малките и средни предприятия. Целта на уебстраницата ще бъде да допринесе за преодоляване на информационните бариери за бизнес-развитие на местно ниво.



Добричката Палата и Евроинфоцентъра работят съвместно с 20 партньори на местно, регионално и национално ниво по проект, финансиран от Дирекция Разширяване на Европейската комисия. Целта е да подобри информационната среда за развитие на бизнеса в региона. Затова институциите бе създаден информационния сайт www.infodesk.dobrich.net, който вече е достъпен за всички потребители на глобалната мрежа. Потребителите на сайта могат да намерят информация за важни икономически събития, бизнес-оферти на фирми, а също така и консултации как да намерят бизнес-партньор или чуждестранен консултант. Общо 15 вида услуги ще получат потребителите, някои от тях са платени, други безплатни. В него вече са регистрирани около 10 офертни листи с по няколко търговски предложения. Създателите му и всички партньори по него са готови да отговорят и на поставени въпроси. Те сами са формулирали и дали вече отговори на актуални въпроси за условията на присъединяването, как да продават на европейския пазар, как да получат сертификат за ИСО стандарт и т.н. На www.infodesk.dobrich.net можете да намерите и данни за актуалните европейски програми – ИСПА, САПАРД, Леонардо Да Винчи и т.н., които финансират развитието ни в момента. Интернет-страницата е най-важното мероприятие в този проект на Търговско-промишлената палата и Евро-инфо центъра, защото тя става един виртуален офис за информация на всички бизнесмени и другите интересуващи се от промените в хода на присъeдиняването ни към Европа.

 

 

 

 

 


Сходни връзки

НА БИЗНЕС-ЗАКУСКА ТПП - ДОБРИЧ И ЕИЦ BG809 ПРЕДСТАВИХА WW.INFODESK.DOBRICH.NET | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди