изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:50 EEST
Братче и сестриче - българчета, зверски убити в Чикаго    
НовиниБратче и сестриче – Кристиян Василев, на 9 години и Грейс Василев, на 3 години, са били открити мъртви в дома си в предградие на Чикаго. Главният заподозрян за убийството им е тяхната майка Тоня Василев. Това се казва в информацията поместена в уебсайта на американския телевизионен канал NBC.

  Децата са открити мъртви преди два дни от баща им Николай Василев, който е свещеник. Резултатите от направената аутопсия показват, че смъртта е настъпила вследствие на множество прободни рани. Майката също има наранявания, но те не са опасни. В апартамента са открити няколко ножа, които според полицията са били използвани при убийството.
Полицията разпитала и двамата родители. Лейтенант Рич Русо от полицията в Хофман Естейтс, който е натоварен със случая, не нарече родителите заподозрени. Той обаче посочи, че в момента полицията не търси други заподозрени.
През май 2000 г. семейството е загубило тримесечната си дъщеря при пожар. NBC съобщи, че полицията ще възобнови разследването и на този случай. Тогава майката Тоня Василев казала на полицаите, че оставила бебето в количката и отишла да види какво прави синът й. Детето починало от вдишване на пушек. И до днес причината за пожара остава неустановена, но родителите никога не са били подозирани, каза заместник-шерифът Лари Хамар. “Убийството на децата ще ни накара да разследваме пожара отново,” допълва той.
Бащата Николай Василев е пастор в църква в Алингтон Хайтс, а Тони Василев е домакиня.
Според съседи в семейството никога не е имало проблеми. Кристиян Василев бил в трети клас на християнското училище "Шаумбург". “Той имаше много приятели, беше отворено и добро дете,” каза служител на училището. За майката съседи и приятели споделят, че винаги бдяла над децата си и не ги изпускала от погледа си.
Припомняме, че през ноември 2004 г. в покрайнините на Чикаго беше намерено тялото на 31-годишната Таня Вълкова, която била правила няколко опита за самоубийство. dir.bg/НДТ
 


Сходни връзки

Братче и сестриче - българчета, зверски убити в Чикаго | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди