изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:49 EEST
ДПС първи се регистрираха в ЦИК    
НовиниПредставители на ДПС първи внесоха документи в Централната избирателна комисия за парламентарните избори. От днес започна регистрацията на партиите и коалициите за участие в изборите, информира Дарик радио. В 9 часа тази сутрин в ЦИК започна приема на документи на партии и коалиции за предстоящите парламентарни избори.


Регистрацията на партиите и коалициите в ЦИК за участие в парламентарните избори на 25 юни започва днес и ще продължи до 19 часа на 9 май. Документи за регистрация ще могат да се подават до 9 май, в събота и неделя също ще има дежурни в ЦИК, уточни говорителят на ЦИК Бисер Троянов.
Документите са подали заместник-председателите на ДПС Емел Етем и Росен Владимиров, както и Кадир Кадир и Ахмед Емин. За момента само ДПС е подало необходимите документи.
Движението е приложило и списък със 17 918 души, които подкрепят партията.
Сред необходимите документи за регистрация са заявление от централното управление на партията, към което се посочва пълното или съкратено име на партията, пълното и съкратено наименование на коалицията, с която те желаят да участват.
Нужен е заверен препис на решението на Софийски градски съд за регистрация на партията, удостоверение за актуално състояние на партията, издадено след 13 април, както и банков документ за внесен безлихвен изборен депозит в размер на 20 000 лв. за партиите и 40 000 лв. за коалициите по сметка на БНБ.
Трябва да бъде представен списък с трите имена, ЕГН и саморъчен подпис на не по-малко от 5000 души, подкрепящи съответната партия за участие в изборите. Веднага след приключването на регистрацията ЦИК ще започне проверка на редовността на ЕГН-тата на гражданите от подписката и на банковите бордера. news.bg/НДТ
 


Сходни връзки

ДПС първи се регистрираха в ЦИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди