изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:02 EEST
ГРЕДЕЛ Е ДОВОЛЕН ОТ СТОРЕНОТО В ДОБРИЧ    
ЛюбопитноИзключително доволен е останал д-р Андре Гредел - вицепрезидент на междуболничното партньорство "Шафхаузен-Добрич", след обиколката в ОРКБ, от начина по който работят добричките медици с предоставеното имущество от Кантоналната болница в Шафхаузен.

 "Горд съм от това, което показахме на председателя на VESKA /сдружение на швейцарските болници/ Нилс Уиндриц, това, което сме направили благодарение на партньорството си" - сподели д-р Гредел.
ДОБРУДЖА ЕКЗЕКУТИРА БОЛЯРИТЕ
"Етър" - "Добруджа" 1:3
Футболният отбор на "Добруджа" спечели втората си поред победа като гост - този път във Велико Търново, в мач от XXV кръг на първенството в А "ПФГ". Момчетата на Илия Илиев изиграха срещата по възможно най-рационалния и реалистичен начин, като през цялото времетраене нито за миг не изоставиха тактическия план на наставника и всеки стриктно изпълняваше поставените му задачи.
НДТ - 2 май 1995 г.
 


Сходни връзки

ГРЕДЕЛ Е ДОВОЛЕН ОТ СТОРЕНОТО В ДОБРИЧ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГРЕДЕЛ Е ДОВОЛЕН ОТ СТОРЕНОТО В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2005-05-01 @ 02:29 EEST
БГ мършотината надигна глава. Наште трябва да спечелят. Независимо дали са Командира, Класната, Попа, дружинния, Секретаря на АПК или травестита. БГ мършотината тази вечер ще ходи да се черкува! Не че е вярвяща, просто защото трябва да се покаже. Нали високопоставените мърши ще направят същото. Щом те могат и редовата мърша може. Утре пак ще е гнила и крадлива но тази вечер ще си вземе огънче от пияния поп и ще се готви за избори. Сега някакви смешници псевдо "демократи" и "комунисти" надигат глас, но утре като стане ясно кой ще краде за напред ще кажат "нашите са на власт". М-да БГ мършотината обича властта. Тя винаги е с този който е на власт. Малката част която е крала при друг мизерник недоволства, защото в момента неможе да краде и затова е сърдита. Като крайно мнение се налага извода, че БГ мършотината не заслужава да съществува. Тя е вирус за света. Тези от ЕС не предполагат какъв автогол си вкараха ето доказателствата. БГ мършотината съсипа римската имерия, защото беше част от ханството на Атила. БГ мършата влезе в контакт с Византия и тази империя е история. БГ мършата се предаде на Османската империя и я разсипа и унищожи. БГ мършата на 2 пъти се върза с Германия и тази страна претърля две страшни катастрофи. БГ мършата стана сателит на СССР окраде го и той вече е история, сега е ред на НАТО и ЕС. Следователно БГ мършата заслужава ритници в бъбреците, камшик, тояга и да не и се дава възможност да си надига главата. Разбира се по добрата терапия е БГ мършата да бъде натикана в газовите камери и унищожена до крак. Защо? Защото тази мърша ще отиде в европарламента, там тя ще покаже на достолепните господа как се живее чрез крадене, тогава като всеки вирус ще зарази целия ЕС с ганьовския си манталитет и ще превърне тази структура в болен организъм. Лошото е че срещу този вирус няма антибиотик.За БГ мършата Западна европа е неорана нива от която може да се изкара бая келепирец. Това ще доведе до последствия, които няма как да бъдат оправени със столетия. Затова ако тези от ЕС имат мозък трябва да задействат всички предпазни механизми и да локализират БГ мършата в нейната собствена яма. А след 50-60 години тя сама ще се е самоунищожила. Тогава света ще може да си отдъхне

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди