изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:27 EEST
"ОРЛОВЕЦ" ГУБИ СЛЕД АКТИВНА НАМЕСА НА РЕФЕРИТЕ    
СпортФутболистите на "Орловец" /Победа/ направиха поредния си силен мач в първенството на "В" група, но за съжаление загубиха с 2:1 при гостуването си на "Черноморец" /Бяла/.

Футболистите на "Орловец" /Победа/ направиха поредния си силен мач в първенството на "В" група, но за съжаление загубиха с 2:1 при гостуването си на "Черноморец" /Бяла/. Макар че групата за мача се състоеше само от 12 състезатели, възпитаниците на Николай Колев излязоха пределно мобилизирани на терена и през по-голямата част от срещата имаха игрово надмощие. В 35-та мин. след отлична контраатака централният нападател Петър Петров отбеляза красив гол и "Орловец" поведе в резултата. Оттук до края на мача реферите показаха, че нямат желание да предоставят равни условия за игра на двата отбора. Две минути преди края на първото полувреме главният съдия измисли дузпа срещу гостите, които продължително оспорваха това решение. Домакините се възползваха по най-добрия начин от наказателния удар и възстановиха равенството. Най-драматичният момент в срещата бе в 85-та мин. Нападател на Бяла извърши нарушение на границата на наказателното поле, което не бе маркирано от съдията. Веднага след това "Черноморец" отбеляза втория си гол в срещата и спечели трите точки. Така без да бъдат надиграни, футболистите на "Орловец" напуснаха терена победени. В следващия кръг те приемат състава на "Суворово".
 


Сходни връзки

"ОРЛОВЕЦ" ГУБИ СЛЕД АКТИВНА НАМЕСА НА РЕФЕРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди