изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:48 EEST
СЛУЖЕБНА ПОБЕДА ЗА ХАНДБАЛИСТИТЕ НА "ДОБРУДЖА"    
СпортВчера отборът на "Добруджа" записа служебна победа 10:0 над софийския  "Железничар". Срещата от XV кръг на мъжкото първенство трябваше да се проведе в зала "Русалка", но столичният тим не се яви. Така без да се напрягат, "жълто-зелените" прибавиха две ценни точки към актива си и се утвърдиха в първата четворка.

Вчера отборът на "Добруджа" записа служебна победа 10:0 над софийския  "Железничар". Срещата от XV кръг на мъжкото първенство трябваше да се проведе в зала "Русалка", но столичният тим не се яви. Така без да се напрягат, "жълто-зелените" прибавиха две ценни точки към актива си и се утвърдиха в първата четворка.
Междувременно стана известно, че отборът на "Осъм" /Ловеч/, който е на пето място във временното класиране, е загубил у дома с 24:23 от шампиона "Спартак" /Варна/. А това означава, че тимът на "Добруджа", който е четвърти в таблицата с подреждането, вече има три точки преднина пред прекия си конкурент за челната четворка - добричкият тим е с 20, а "Осъм" - със 17 точки. Първи е "Локомотив - Надин" /Вн/, следван от "Пирин" /Гоце Делчев/ и "Спартак" /Вн/. До края на първенството остават три кръга, в които "жълто-зелените" ще играят последователно с отборите от челната тройка, които не креят амбициите си за спечелване на шампионската титла - "Спартак", "Пирин" и "Локомотив - Надин". Дори и да загубят трите мача, добруджанци могат да се класират за плейофите, тъй като не по-лека е и програмата на "Осъм". Тази седмица той гостува на "Пирин", след това приема "Локомотив - Надин", а в последния кръг от редовния сезон ще играе с АСТИ- 91 в Хасково.
ПРОГРАМА ЗА СЛЕДВАЩИЯ КРЪГ

05.05.2005 г. /четвъртък/

Локомотив-Надин /Вн/ - АСТИ' 91 /Хс/
Спартак /ВН/ - ДОБРУДЖА - 17.00 ч.

07.05.2005 г. /събота/
Пирин /ГД/ - Осъм /Лч/
Железничар /Сф/ - НСА /Сф/
Цар Самуил /Петрич/ - Левски /гр. Левски/

 


Сходни връзки

СЛУЖЕБНА ПОБЕДА ЗА ХАНДБАЛИСТИТЕ НА "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди