изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:14 EEST
ШУМЕНСКИ РЕФЕРИ СЕ ПОДИГРАХА С ЮНОШИТЕ НА "ДОБРУДЖА"    
СпортОтборът на "Добруджа" загуби на стадион "Дружба" с 2:1 от варненския "МАГ - Черно море" в среща от зоналното първенство на юношите младша възраст - група А.

Отборът на "Добруджа" загуби на стадион "Дружба" с 2:1 от варненския "МАГ - Черно море" в среща от зоналното първенство на юношите младша възраст - група А. Очакваше се много интересен двубой, тъй като един срещу друг се изправяха вторият и третият в класирането. Двата отбора вложиха много старание и демонстрираха завидни футболни умения. В герои на мача обаче се превърнаха не футболистите, а реферите от Шумен. След като показаха, че основни неща от футболното съдийство не са им ясни, те позволиха на гостите да поведат още във 3-та мин. на мача с 2:0. Възпитаниците на Красимир Коев се хвърлиха да променят изхода на срещата и в 24-та мин. Георги Галинов прати топката в мрежата на съперника - 2:1. Добруджанци продължиха да атакуват, създадоха доста голови положения, но грешаха при завършващия удар. В 52-та мин. главният съдия извади втори жълт картон на Ивайло Костов и добруджанци трябваше да доиграят мача с 10 души. Останали с човек по-малко но терена, те продължиха да нападат, но така и те успяха да стигнат до изравнителен гол.
Срещата между детските състави на двата клуба завърши с убедителна победа 5:2 за добричкия тим. С този успех момчетата на Минчо Кондов се укрепиха на второ място в класирането и си осигуриха участие в републиканското първенство.  

 

 


Сходни връзки

ШУМЕНСКИ РЕФЕРИ СЕ ПОДИГРАХА С ЮНОШИТЕ НА "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.40 секунди