изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:12 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 3 МАЙ



ОВЕН - Днес ще се чувствате доста по-свободни от фамилни ангажименти. Намерете време за почивка, но не се оставяйте на лентяйството. Денят е много подходящ да се срещнете с приятели.
ТЕЛЕЦ - Ще ви се иска да сте свободни, но трудно ще се откъснете от задълженията си, особено ако сте жена-домакиня. Днешният ден може да ви донесе много гениални идеи.
БЛИЗНАЦИ - Днес ще се чувствате далеч по-свободни и сигурни в себе си, мрачните мисли от предишните дни ще изчезнат като с магическа пръчица. Засвидетелствайте подобаващо внимание на хората, които обичате.
РАК - Добър ден да загладите разногласията с вашия партньор, отърсете се от предразсъдъците. Не се впускайте да обсъждате парични въпроси, защото може да развалите настроението си.
ЛЪВ - Ще ви се наложи здравата да поработите, за да не изпуснете печалбите. Ще сте зависими от други хора, което малко може да разстрои плановете ви, но в крайна сметка нещата ще са във ваша полза.
ДЕВА - Днес ще имате желание да разчистите всички последствия от празника и да въведете ежедневния ред на нещата. Едва ли е най-удачно точно днес да се захващате с такива работи.
ВЕЗНИ - Идеален ден за забавления и любов, не изпускайте момента. Настроението ви ще е достатъчно добро, за да не обръщате внимание на дреболии.
СКОРПИОН - С поведението си може да поставите на изпитание търпението на близките си. Това може сериозно да помрачи настроението ви. Малко усамотение ще ви се отрази добре и ще възстанови вътрешния ви мир.
СТРЕЛЕЦ - Нещата ще се подредят по-добре, отколкото очаквате. Приятни изненади ще ви поднесат ваши близки или приятели. Градусът на настроението ви ще е висок, което може да ви поизтощи емоционално.
КОЗИРОГ - Ще се наложи да проявите по-голяма гъвкавост в поведението си и то главно по паричните въпроси. Добре е да наблегнете на разходките и да не прекалявате с почерпките.
ВОДОЛЕЙ - Не се опитвайте да блеснете пред всички, особено като правите неща, от които не разбирате достатъчно. Денят е подходящ за срещи с приятели и дори може да получите много изгодно предложение.
РИБИ - Не си давайте зор, днес е време за размисли върху живота. Гледайте по-философски на това, което се случва около вас, ще имате време и за действие.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди