изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:54 EEST
ЙОРДАНКА ХРИСТОВА ЩЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЖУРИТО НА "САРАНДЕВ"    
НовиниОколо 60 изпълнители от осем държави ще се представят на сцената на тазгодишното издание на конкурса

Популярната българска певица Йорданка Христова ще е председател на журито на Европейския младежки поп-рок конкурс "Сарандев", съобщи директорът на младежкия дом Камелия Койчева. Неговото 17-о издание ще се проведе от 18 до 20 май в Добрич. Йорданка Христова ще изнесе и рецитал. В конкурса ще участват около 60 изпълнители от осем държави - България, Русия, Гърция, Македония, Казахстан, Узбекистан, Грузия, Израел. Все още под въпрос е идването на участници от Сърбия и Канада. Изпълнителите ще са разделени в три възрастови групи, ще се състои и конкурс за авторска песен.
Конкурсът ще се проведе под патронажа на кмета на Добрич Детелина Николова. Мотото на надпреварата е "Не на наркотиците, не на страха! Да пазим природата, да спасим човечеството!". Предвидена е съпътстваща програма - екоинициативи, изложби, денспарти и др.
 


Сходни връзки

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА ЩЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЖУРИТО НА "САРАНДЕВ" | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЙОРДАНКА ХРИСТОВА ЩЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЖУРИТО НА "САРАНДЕВ"
Автор: Anonymous да 2005-05-07 @ 12:21 EEST
Аз лично НИКОГА не съм хвалил социализма, нито официално, нито никак. И НИКОГА не съм започвал и завършвал с "първия партиен и държавен ръководител".

Не съм бил на 6-7 години! НИКОГА не съм ставал подлога на комунистическите изроди, за да ме направят началник на гараж, склад, предприятие или институт, не съм умрял от това, че не съм бил началник на гараж, склад, предприятие или институт, не съм се провалил - и най-важното, живял съм с достойнство!

Обаче някои (не казвам "като тебе" само от учтивост) СТАВАХА ПОДЛОГИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВАРВАРИ, за да станат началник на гараж, склад, предприятие или институт - и изобщо СЛУЖЕХА НА НАЙ-ПРОСТАШКАТА И ВАРВАРСКА СИСТЕМА В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, благодарение на което тя просъществува в Източна Европа пет десетилетия.



ЙОРДАНКА ХРИСТОВА ЩЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЖУРИТО НА "САРАНДЕВ"
Автор: Anonymous да 2005-05-07 @ 12:36 EEST
Президентът на Туркменистан Сапармурат Ниязов си купи личен самолет Боинг 767-300 - "летящ щаб", за 130 милиона долара, предаде Ройтерс. Самолетът е направен по поръчка специално за туркменския лидер. Снабден е с всички модерни комуникационни системи, за да може държавният глава да следи събитията и да управлява страната, докато е в чужбина.
Ниязов е на власт от 1990 г. Култът към личността му е сравним само с култа към личността на севернокорейския лидер Ким Чен Ир, отбелязва Ройтерс. Ниязов, който се нарича Туркменбаши (баща на всички туркмени), прекръсти месец януари на свое име и задължи децата в училище да изучават написаната от него философска книга. Хиляди негови статуи са осеяли страната

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди