изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:54 EET
МЛАДИТЕ ОГНЕБОРЦИ ОТ БЕЗМЕР - ПЪРВИ В ОБЩИНСКО СЪСТЕЗАНИЕ    
ОбществоМажоретният състав на СОУ "Йордан Йовков" в Тервел направи своя дебют

Общинско състезание "Млад огнеборец" се проведе вчера в Тервел. Организатор на проявата бе РСПАБ в града. Състезанието бе финансирано от община Тервел, "Дека" ООД и "Пластхим" АД. Игрите се проведоха за пети пореден път. В тях взеха участие деца от 10 отбора. Основните училища в Общината са осем. Всяко от тях се представи с по един отбор. Два бяха отборите от СОУ"Йордан Йовков" Тервел. Състезанието тази година беше открито с дебют на мажоретен състав при СОУ "Йордан Йовков". Малките мажоретки работят от началото на втория учебен срок. Дейността им се финансира от общината. Програмата при откриването на игрите включваше още изпълнения на състав "Хрисаша" при НЧ "Димитър Дончев" в Тервел и състав по спортни и латиноамерикански танци при СОУ "Йордан Йовков". Спортният дух у участниците се поддържаше от публиката от деца и ученици от учебните и детски заведения в  града. В оспорваната надпревара в две дисциплини комплексен победител стана отборът на ОУ "Паисий Хилендарски" в с. Безмер. Същият отбор спечели първо място и на състезанията през 2004 г. Второ място беше отредено на отборът на СОУ "Йордан Йовков" , а трето - на ОУ "Св.Св.Кирил и Методий" - с. Жегларци. Наградите за първите три отбора включваха специално изработени за състезанието медали, купа за първенеца и индивидуални награди за всяко дете - участник. Поощрителни награди получиха всички участници.

 


Сходни връзки

МЛАДИТЕ ОГНЕБОРЦИ ОТ БЕЗМЕР - ПЪРВИ В ОБЩИНСКО СЪСТЕЗАНИЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МЛАДИТЕ ОГНЕБОРЦИ ОТ БЕЗМЕР - ПЪРВИ В ОБЩИНСКО СЪСТЕЗАНИЕ
Автор: Anonymous да 2005-05-07 @ 12:44 EEST
Вестниците и теле-тата се спукаха от празни приказки, тук, като мнения, има майтапи с Царот и заяждания с други. Не е това целта на Европа тя постоянно ни сигнализира, какво ще се случи, ако се опитаме да влезем в ЕС с нашата прогнила съдебна система, с нашите крадливи сегашноуправляващи и с провалялите се 50 г. бъдещопрогнозноуправляващи. От това зависи икономиката ни, ЕС няма да ни храни. ГДР бяха спасени от братята си, ние не сме ничии братя. Който може да мисли. Избори идват. За това са сигналите към Българите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.94 секунди