изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:11 EEST
БТК И КАБЕЛАРКИТЕ СЕ СПОРАЗУМЯХА ЗА КАНАЛНАТА МРЕЖА    
НовиниНа 5 май Българската телекомуникационна компания (БТК) и Асоциацията на българските кабелни оператори (АБКО) подписаха споразумение за условията по използването на каналната мрежа, съобщиха от пресцентъра на телекома.

Според него кабелните оператори се ангажират да декларират до 20 май всички кабели, които са поставени от тях в каналната мрежа на БТК без знанието на компанията. Представителите на АБКО ще съдействат на БТК при отстраняването на кабели, които са поставени в каналната мрежа без знанието на телекомуникационната компания.
БТК се ангажира да отложи с два месеца въвеждането на новите Общи условия за полагане на кабели в каналната мрежа. АБКО и БТК ще започнат експертни дискусии за Общите условия за ползване на каналната мрежа. Подписаното споразумение е отворено за присъединяване и на други оператори, които не са членове на АБКО, но имат отношение към използването на каналната мрежа на БТК.
 


Сходни връзки

БТК И КАБЕЛАРКИТЕ СЕ СПОРАЗУМЯХА ЗА КАНАЛНАТА МРЕЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди