изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:52 EEST
МАЛШАНС ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА "КАЛИАКРА"    
СпортВ мач от XXIX на Североизточната "В" футболна група съставът на "Калиакра" загуби на свой терен с 0:1 от "Черноморец" /Бяла/, който е на второ място в класирането.

В мач от XXIX на Североизточната "В" футболна група съставът на "Калиакра" загуби на свой терен с 0:1 от "Черноморец" /Бяла/, който е на второ място в класирането. Каварненските футболисти бяха по-добрият отбор на терена, но шансът не бе на тяхна страна. Възпитаниците на Радостин Трифонов създадоха много голови положения, но грешаха при завършващия удар. Още в 10-та мин. Калоян Димитров стреля опасно, но не успя да открие резултата. В 30-та мин. Димитър Димитров засече с глава центрирана топка, но тя се удари в гредата. Последва добавка на Петко Петков и коженото кълбо премина покрай левия страничен стълб. Централният нападател на "Калиакра" бе близо до гола и в 60-та мин. - след центриране на Даниел Трифонов той насочи топката с глава, но отново не улучи целта. Така се стигна до 75-та мин., когато след грешка в отбраната на домакините Николов отбеляза единственото попадение в срещата и донесе победата на "Черноморец". В оставащите 15 минути до края на мача играта се водеше предимно в половината на гостите, но до изравнителен гол не се стигна. Две минути преди последния съдийски сигнал Стефан Славов не уцели вратата от 3-4 м.
 


Сходни връзки

МАЛШАНС ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА "КАЛИАКРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди