изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:12 EEST
Хандбал: СВЕТОСЛАВ НЕДЕВ ПРОПУСКА МАЧА С "ПИРИН" ?    
СпортОт президента на ХК "Добруджа" Георги Андреев научихме, че няма контузени състезатели в отбора след последния шампионатен мач. Както вече писахме, миналата седмица "жълто-зелените" загубиха при гостуването си на шампиона "Спартак".

Според програмата на първенството в следващия кръг добричкият тим приема състава на "Пирин" /Г. Делчев/, който тази година е сред претендентите за титлата. За съжаление, все още не се знае дали националът Светослав Недев, който лекува контузия, ще бъде възстановен за важния мач. От изхода на тази среща до голяма степен ще зависи подреждането на отборите в края на редовния сезон. Два кръга преди края на първенството "Локомотив - Надин" /Вн/ е на първо място и едва ли ще изпусне лидерската позиция. Второто място преди плейофите ще се реши в с мача "Добруджа" - "Пирин". Ако добричлии направят най-малко равен, ще пратят "Спартак" /Вн/ на второ място. Това е важно за тима на Пенко Златев, тъй като ще има домакинство повече срещу "Пирин" в плейофа.

Междувременно стана известно, че в мач от последния кръг на първенството "Пирин" се е наложил над "Осъм" /Ловеч/ с 39:35. Загубата на ловешкия тим, който е на пето място в класирането, приближава "Добруджа" до голямата си цел в шампионата - четвърто място в края на редовия сезон и участие в борбата за разпределение на медалите.

 


Сходни връзки

Хандбал: СВЕТОСЛАВ НЕДЕВ ПРОПУСКА МАЧА С "ПИРИН" ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди