изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:30 EEST
НИКОЛАЙ КАМОВ: БЪЛГАРИЯ ЗАСЛУЖАВА НЕЙНИТЕ ДЕЛНИЦИ ДА БЪДАТ ПО-ДОБРИ    
Новини

ПД "Социалдемократи" ще отпразнува в Добрич своята 5-годишнина от учредяването си



В началото на юни политическо движение "Социалдемократи" ще отбележи своята петгодишнина от учредяването си. За домакин на празненствата е избран Добрич, тъй като водачът на партията Николай Камов оглавява листата на "Коалиция за България" в 8-ми добрички многомандатен избирателен район. Тържествата ще започнат на 3 юни и засега се знае, че включват голям концерт с известни български изпълнители и младежки хепънинг.

"Тук ще бъдат представени резултати от един двегодишен труд в областта на джендър политиката от нашата председателка на женската федерация на ПДС Здравка Кръстева. По всяка вероятност ще бъде представена разработката "България в обединена Европа", която бе възложена от "Нова левица ", допълни Николай Камов.

Тези дни лидерът на ПДС е на посещение в Добричка област и се среща с хората, за да чуе проблемите им. "Нищо ново по проблемите в Добруджа. 800-те дни не са почувствани от хората в Добруджа. Напротив - може би имат 800 проблема за всеки един от тях и разрушени надежди. Най-важното е, че общото разочарование не се пренася като разочарование от всички и левицата има сериозен шанс да получи стабилна подкрепа в тези избори, защото природната интелигентност се проявява и в момента. Аз съм много голям оптимист за нашия резултат тук. Разбира се, ние си казахме, че влизаме в тази кампания като най-силната и най-влиятелната, но в никакъв случай не като спечелила коалиция. Предстои ни сериозна работа. Не подценяваме своите противници, защото това са избори", каза пред журналистите в Добрич Николай Камов. Той добави, че предстои да бъдат организирани няколко кръгли маси, на които ще се разискват проблемите в Добруджа. Едната кръгла маса ще бъде в Генерал Тошево. Там ще бъдат поканени експерти, които да разяснят стандартите на ЕС в областта на селското стопанство.

"Всичко това, което правим в тази кампания, е в името на това да спечелим изборите - да съставим правителство. По ниска цел не си поставяме. Специално за Добруджа, освен празниците на добруджанци, и делниците им да бъдат много по-добри. Да не им крадат продукцията, която е постигната с много пот и труд, да не ги рекетират чиновниците. Да се направят пътищата, защото както римляните са казали: "Пътят е живот". Разбрах, че линейките не идвали до селата, заради лошата настилка. Чух, че от Живково време, една лопата асфалт не е хвърляна. Ние искаме младите да не бягат в чужбина, а да останат тук. Всичко това е свързано с делника, а за празника ние също сме доказали, че можем да организираме празници. България заслужава нейните делници да бъдат по-добри", каза още Николай Камов. На пресконференцията се разбра, че "Коалиция за България" ще даде своя старт на кампанията си на 26-27 май. НДТ

 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ КАМОВ: БЪЛГАРИЯ ЗАСЛУЖАВА НЕЙНИТЕ ДЕЛНИЦИ ДА БЪДАТ ПО-ДОБРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди