изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:59 EEST
ХЕТТРИК НА ПЛАМЕН НЯГОЛОВ    
СпортВ среща от XXIII кръг на "А" Областна футболна група отборът на "Вихър" /Жегларци/ се наложи на свой терен с 4:3 над "Добруджанец" /Овчарово/.

В среща от XXIII кръг на "А" Областна футболна група отборът на "Вихър" /Жегларци/ се наложи на свой терен с 4:3 над "Добруджанец" /Овчарово/. Гостите, които заемаха трето място във временното класиране, може би очакваха лек мач срещу предпоследния в таблицата. Домакините обаче ги изненадаха с нападателна игра и заслужено стигнаха до четвъртата си победа в първенството. В герой на мача се превърна Пламен Няголов, който доскоро играеше за тервелския "Септември" в Североизточната "В" група. Възпитаникът на детско-юношеската школа на "Добруджа" бе постоянна заплаха за вратата на гостите и отбеляза три от головете за своя отбор. На два пъти за "Добруджанец" се разписа голмайсторът на областната група Айдън Февзи, а веднъж - Юлиян Ангелов - Марадоната. В следващия кръг "Вихър" гостува на "Стрела" /Орляк/, а "Добруджанец" приема състава на "Рилци". 
 


Сходни връзки

ХЕТТРИК НА ПЛАМЕН НЯГОЛОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди