изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 10 МАЙ



ОВЕН - Днес ще усетите мощен прилив на енергия, който трябва да оползотворите на всяка цена. Ако сте отлагали дълго време нещо, сега е много подходящ момент да превърнете намеренията си в дела.
ТЕЛЕЦ - Днес ще е един много успешен ден за вас във финансово отношение. Късметът е на ваша страна, бизнес делата ви се развиват успешно, виждате бъдещето в розови краски.
БЛИЗНАЦИ - Малко трудно начало на работния ден, след толкова дълги празници ще ви се иска да си починете малко. Доста ще ви дразнят домашните, но дали причината е у тях?
РАК - Не е от най-лесните ви дни. Може да се наложи да работите извънредно или пък да ви споходят неканени гости или нещо, което още по-силно нарушава равновесието ви.
ЛЪВ - Спокойни сте и обичайните проблеми не са в състояние да ви ядосат, гледате по-философски на нещата. Следобед настроението ви рязко ще се подобри, а вечерта е подходяща за посещение на заведение.
ДЕВА - Ще можете да разчитате на подкрепа от страна на вашите колеги. Усилията, които полагате за изпълнение на служебните ви задължения, ще бъдат забелязани и оценени и от вашите началници.
ВЕЗНИ - Днес ще трябва да разчитате преди всичко на собствените сили, за да се справите със задълженията си по служба, а и у дома. Среща, която сте планирали за днес, може и да не се състои.
СКОРПИОН - Не може да се каже, че в днешния ден работата ще ви спори особено. Проблемите, които имате у дома или обаждания на ваши близки, ще ви отвличат вниманието.
СТРЕЛЕЦ - В бизнесът ви всичко е наред, особено ако е свързан с транспорт и комуникации. Много добро време за романтични любовни срещи. Успешни пътувания ви предстоят днес или до края на седмицата.
КОЗИРОГ - Въпроси свързвани с вашето материално състояние ще бъдат на дневен ред днес. Може би ви предстоят плащания, които се чудите как да покриете или избегнете.
ВОДОЛЕЙ - Още от сутринта в службата ви чакат изненади, които ще ви хванат неподготвени. Взаимоотношенията с деловите могат да се обтегнат. Проблеми могат да възникнат и във връзка с данъчните служби.
РИБИ - Любовта ще ви заслепи за недостатъците или постъпките на вашия партньор (партньорка), не се доверявайте изцяло на думите му. На работното място ще отбележите малки, но важни успехи.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди