изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:14 EET
БРИДЖИТ ДЖОУНС СЕ ОМЪЖИ... ЗА КЪНТРИ ПЕВЕЦ    
ЛюбопитноПреди да срещне новата си любов, Рене, която e вече на 36, имаше връзка с музиканта Джак Уайт от рокдуета 'Уайт страйпс', а преди години ходеше със звезди като Джордж Клуни и Джим Кери

Холивудските мъже са в шок след новината за сватбата на актрисата Рене Зелуегър ("Дневникът на Бриджет Джоунс", "Чикаго"). Носителката на "Оскар" за ролята си в "Студена планина" се врекла във вечна вярност на кънтризвездата Кени Чесни, а церемонията била в началото на седмицата на Карибите, където 37-годишният младоженец имал имот.
Те се запознали през януари на благотворителен концерт за пострадалите от унищожителните вълни цунами в Южна Азия, уточнява Би Би Си и допълва, че това е първи брак и за двамата.
Преди да срещне новата си любов, Рене, която e вече на 36, имаше връзка с музиканта Джак Уайт от рокдуета "Уаxт страйпс", преди години ходеше със звезди като Джордж Клуни и Джим Кери, а напоследък я спрягаха за гадже на ирландския певец и композитор Деймиън Райс.
Булчинската рокля била по модел от дизайнерката Каролина Ерера, а тържеството след това било в къщата на Чесни в северната част на остров, чиито 2/3 са национален парк.
Меденият месец обаче ще трябва да почака, защото певецът тръгва на близо четиримесечно турне из САЩ.
Напоследък той има успех с два свои албума, влезли в класацията Топ 10 за кънтримузика на "Билборд", а хитът му от 1999 г. "You Had Me From Hello" е вдъхновен от реплика на Рене от филма с Том Круз "Джери Магуайър" (1996 г.), добавя Би Би Си.
Междувременно по кината това лято се очаква най-новият й филм, вече като брюнетка - "Cinderella Man", в който Ръсел Кроу е известен боксьор от 30-те и неин съпруг. news.netinfo.bg/НДТ
 


Сходни връзки

БРИДЖИТ ДЖОУНС СЕ ОМЪЖИ... ЗА КЪНТРИ ПЕВЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди