изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:05 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ



ОВЕН - Денят няма да бъде благоприятен за вас, ако дейността ви е свързана с търговия. Проверете дали документацията ви е изрядна, за да си спестите неприятностите.
ТЕЛЕЦ - Настроени сте повече за разговори по неангажиращи вниманието теми, и не изгаряте от желания да се заемете с домашните си задължения. Работният ден преминава леко и приятно.
БЛИЗНАЦИ - Днес ще бъде отново един успешен ден за вас, в който ще можете да се изявите на професионалното поприще. Късметът ще ви съпътства. Успешни търговски сделки, и подписване на изгодни договори. Изчитайте внимателно всички клаузи.
РАК - Днес не се претоварвайте и избягвайте сърдечните вълнения, а предизвикателства несъмнено ще имате доста. Използвайте деня да свършите някои досадни задължения.
ЛЪВ - Ако работите с други хора, днес ще ви трудно да намерите общ език. По-добре не говорете много, за да запазите собствения си комфорт. Постигате нещо значимо.
ДЕВА - Днес разходите ви ще надвишават приходите. Има спешни плащания, които не може да отлагате повече. Мислите ви са заети с финансови въпроси.
ВЕЗНИ - По-голяма част от времето в днешният ден ще отделите на интелектуални занимания. Неочаквано обаждане от чужбина може да ви изненада приятно. Денят е много подходящ за служебни пътувания.
СКОРПИОН - Започвате работния ден с много добро настроение. Имате много задължения, но това ви кара да се мобилизирате и да дадете максимума от себе си. Днес или утре ви предстоят важни делови срещи.
СТРЕЛЕЦ - Ще се чувствате леко напрегнати през целия ден. Не пътувайте, освен ако обстоятелствата не го налагат на всяка цена. Не се доверявайте на всичко, което чуете от ваши приятели.
КОЗИРОГ - Ще се адаптирате бързо към промените в работната среда. Имате желания за работа и ще се заемете с удоволствие с задължения, които по принцип намирате за неприятни. Не се тревожете за финансови въпроси.
ВОДОЛЕЙ - Активен период, свързан с много срещи и делови разговори. Трябва да бъдете по-отзивчиви и да направите компромис с независимостта си, ако се наложи.
РИБИ - Не може да се концентрирате върху настоящето и върху работата. Мисълта ви отскача към любимия човек. Може да му (й) се обадите и да си уговорите среща за вечерта.

Египетски хороскоп

И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ

Тибетски хороскоп

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди