изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:59 EEST
БТК УДЪЛЖАВА СРОКА ЗА ПЛАЩАНЕ НА СМЕТКИТЕ ЗА АПРИЛ    
НовиниОт пресцентъра на телефонната компания съобщиха, че по повод по-големия брой почивни дни за 24 май, телекомът удължава срока за плащане на сметките за телефон за април. Абонатите ще могат да направят това до 10 юни 2005 г., а към прекъсване на услугата се преминава до 5 дни след изтичането на срока за заплащане на сметката. Точната дължима сума може да бъде проверена през следващата седмица в Интернет страницата на БТК и в Бизнес центровете на компанията.
Заплащането на сметките за месец април ще започне от следващата седмица.

От компанията напомнят още, че в съответствие с въвеждането на повременното отчитане на разговорите от 1 април 2005 г. за абонатите с компютъризирана система за отчитане на разговорите, в месечната им сметка ще бъде посочена общата стойност на всички ползвани гласови телефонни услуги. Отделно ще са посочени дължимите суми за услуги с добавена стойност. Проведените разговори ще се таксуват с точност до секунда. Абонатите без възможност за отчитане на разговорите по времетраене ще продължат да получават сметките си с посочена обща сума за отброените таксови импулси. За тях разговорите продължават да се таксуват в импулси.
 


Сходни връзки

БТК УДЪЛЖАВА СРОКА ЗА ПЛАЩАНЕ НА СМЕТКИТЕ ЗА АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди