изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:07 EET
ДИ ДЖЕЙ ПОИСКА 24-ЧАСОВ ФУТБОЛЕН КАНАЛ И 10 КАСИ БИРА ЗА ГОСТУВАНЕТО СИ В СОФИЯ    
ЛюбопитноКултовият английски ди джей Себ Фонтейн, който ще вдигне лудо парти този петък изненада организаторите с неочакваните си изисквания.

Повечето ди джеи държат да се наспят и нахранят добре, като изискванията им към всичко останало са несъществени.
Себ Фонтейн обаче е пратил факс от две страници с пълните детайли за настаняването си като сред тях са включени 24 часов канал Sky Sports и 10 каси от любимата му бира "Туборг", както и подготвени в хладилника няколко вида водка, шампанско и енргийни напитки за всеки случай.
Ди джеят очевидно планира частно парти преди или след свиренето си в клуба, но в случай че в хотелския апартамент не му е достатъчно забавно, държи да разполага с луксозна кола и шофьор за вечерта, както и гид, с който да обикаля из клубовете в София.
"Свикнали сме да угаждаме на най-дребните капризи на ди джеите, така че нямам нищо против цяла вечер да развеждам Себ Фонтейн из София и да си говорим за футбол", коментира Файчето, който наскоро ще празнува шеста година на промотърската си организация "Солар" и добави, че предпочита ди джей, който иска да се забавлява, пред такъв, който иска да спи в хотела цяла вечер и си поръчва записани в червената книга животни за вечеря.
Себ Фонтейн е най-популярният английски ди джей в момента, държащ резиденции в двата доминиращи клуба Cream и Ministry Of Sound, а предаването му по BBC Radio 1 се радва на най-високият рейтинг с над 2 милиона аудитория на излъчване в 7 страни. tialoto.com/НДТ
 


Сходни връзки

ДИ ДЖЕЙ ПОИСКА 24-ЧАСОВ ФУТБОЛЕН КАНАЛ И 10 КАСИ БИРА ЗА ГОСТУВАНЕТО СИ В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.57 секунди