изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:41 EEST
ВОЛЕЙБОЛ: ТРИ ЛЕВА = ДВА МАЧА    
Спорт

По три лева за два мача на ден ще плащат феновете на волейбола във Варна, за да гледат световната квалификация (мъже) в зала “Конгресна”. Утре, в събота и в неделя срещаме последователно Турция, Словакия и Румъния. Всички двубои на националния ни отбор започват в 17,30 ч. Вторият мач за деня е с начален час 20.



“Нямаме нито един контузен. Условията във Варна са прекрасни. За Турция и Словакия имаме информация. Ще гледаме на касета румънците, които от 15 години не участват на европейски и световни първенства. Не очаквам кой знае с какво да ни изненадат. Целта ни е да вземем първо място и да се класираме за квалификацията в Полша. Всичко зависи изцяло от нас. Един отбор прави мач, ако му позволят. Не трябва да разчитаме на слабата игра на съперника, а на нашата силна”, каза старши треньорът на българите Мартин Стоев.

Капитанът Пламен Константинов добави: “Всички си спомняме фалът в европейските квалификации. Съперниците ни като имена не са плашещи, но всички в Европа са на едно ниво като класа. Аз лично бих искал да имаме повече време за подготовка и сработване. Знаете, Андрей Жеков заменя Ники Иванов. Голям талант е, но трябва да му помогнем напрежението да не му се отрази. Аз като капитан събрах момчетата още в София, за да ми кажат всичките си проблеми - договори, премии, условия за работа. Тук във Варна тези неща вече не се коментират. Мислим се само за волейбол”.

НДТ

 


Сходни връзки

ВОЛЕЙБОЛ: ТРИ ЛЕВА = ДВА МАЧА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди