изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:40 EEST
Израел увеличи мерките за безопасност около посолствата си по цял свят    
Новини Ерусалим. Израел увеличи мерките за безопасност около посолствата си по цял свят, предаде израелското електронно издание Ha'aretz.


Причината за извънредните мерки е инцидентът, възникнал тази сутрин пред израелското посолство в Ташкент, при който охраната на дипломатическата мисия застреля човек по подозрение, че е терорист-камикадзе подготвящ нападение срещу посолството.
Впоследствие се оказа, че убитият пред сградата на посолството на Израел в Ташкент не е бил терорист-камикадзе, а безработен руснак. Това съобщи пред АП източник от органите на реда в столицата на Узбекистан.
По думите му приближаващият се към зданието мъж е носил дървени предмети, които охраната е помислила за взривно устройство. Той е бил облечен в камуфлажни дрехи и е крещял. Той отказал да изпълни нарежданията да спре, след което срещу него е открит огън от разстояния около 15 метра. По тялото му в последствие са открити 10 огнестрелни рани. Той е загинал на място. Самоличността на “терориста” е установена. Оказало се, че той е безработен етнически руснак, страдащ от умствено разстройство.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Израел увеличи мерките за безопасност около посолствата си по цял свят | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Zionist
Автор: Anonymous да 2005-05-16 @ 12:06 EEST
Ima evrei,koito nikogo ne puskat,a mnogo sa i takiva deto ne zakliushvat vratite si.Prosto niamat kakvo da im otkradnech.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди