изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:26 EEST
Симеон Сакскобургготски: Членството на НДСВ в Либералния интернационал е признание за политиката, която водим    
ПолитикаСофия. Считам за признание за водената политика членството на НДСВ в Либералния интернационал. Това каза министър-председателят Симеон Сакскобургготски на пресконференция в рамките на 53-тия конгрес на Либералния интернационал, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

“Както виждаме либералите са по-широко представени от всякога в Европейския парламент и мисля, че да участваме в либералното семейство е един начин, по който България може да се интегрира до някъде по-лесно в Европейското семейство, понеже либералите са отворени и ни подкрепят по един категоричен начин”, допълни Сакскобургготски.
Обещаваме, че следващото правителство ще бъде правителство, в което ще участват двете либерални партии НДСВ и ДПС. Това каза зам.-председателят на ДПС Юнал Лютфи. Лютфи изтъкна, че НДСВ и ДПС ще направят всичко възможно, за да може България да стане скоро член на ЕС.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Симеон Сакскобургготски: Членството на НДСВ в Либералния интернационал е признание за политиката, която водим | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди