изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:00 EEST
"Българска социалдемокрация" и Българска социалдемократическа партия се обединиха    
ПолитикаСофия. Партия "Българска социалдемокрация" и Българска социалдемократическа партия се обединиха, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Това обединение на социалдемокрацията е в името на една различна България, на една нова социалност в живота, каза Александър Томов. Председателят на БСДП Петър Агов подписа споразумението с Александър Томов, разочарован от контактите им с БСП. Целта ни е да създадем мощна социалдемократическа партия, която да бъде алтернатива на БСП, каза Петър Агов. Не въпрос на чест, а въпрос на вярност към идеите, нарече споразумението Александър Томов и в интервю за “Фокус” добави: “Това е една голяма крачка, която ще бъде последвана другата седмица от още. Очаквам окончателното обединение на всички социалдемократи извън БСП и очаквам голям подем на организацията. Имаме едно общо име – българска социалдемокрация, а възможно е в бъдеще да бъде Българска социалдемократическа партия, т.е. автентичното име от години наред.” Въпросът за председателство и съпредседателство засега не е обсъждан, уточни Томов.
 


Сходни връзки

"Българска социалдемокрация" и Българска социалдемократическа партия се обединиха | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди